;

sâmbătă, 14 iulie 2012

Cascada si Lacul Capra, Vf. Vanatoarea lui Buteanu, Lacul Balea

ziua de luni a fost una de plimbare. cu rucsacul mic, apa si mancare, aparat foto am pornit din Balea catre cascada Capra. frumoasa cascada.
in drum spre cascada paranoia mea functiona la cote maxime. un elicopter se tot invartea in jurul unei masini albastre. o urmarea. ii taia calea. se ridica si se apropia foarte mult de ea. ce m-am gandit eu ca e atac terorist, interceptare traficanti,  da sa nu mai zici la nimeni :D! apoi masinile ce treceau pe drum mai opreau sa treaca elicopterul, cred ca nu-i distractiv sa fii pe drum si sa treaca elicopteru la doi metri pe langa tine. mie oricum mi-o batut inima mai tare. facea ala o galagie, m-asteptam sa scoata pustile. adrenalina, ce mai. si paranoia, da.

pana la urma cred ca se filma o reclama la Suzuki. Vom vedea. Elicopterul a fost destul de aprope de mine, deja ma gandeam unde sa ma adapostesc sa nu ma ia vantul, ca-n filme :).
De aici am pornit catre varful Vanatoarea lui Buteanu (2507 m.), am trecut pe langa lacul Capra, aci era un petic mare de zapada, si am vazut romani fericiti. Cu o seara inainte doi se dadeau aici cu schiurile pe zapada aia si acum se dadeau cu sacul, chiote si veselie. Mie imi plaaac oamenii astia. Pur si simplu. Fericiti. Inca ma mir ca n-am mers si eu.
Pe zapada asta se dadeau! :)
        De aici am urcat pe niste varfuri si pe vf. Vanatoarea lui Buteanu.

Marcajul destul de prost. Privelistea minunata. De aici se vedea si Moldoveanu si o parte din drumul pe care l-am facut cu o zi inainte. Frumos. habar n-am cum a trecut timpul. Am vazut asa de multe locuri ca mi s-a parut ca am stat o saptamana. 
apoi am coborat spre Balea 
si a doua zi dimineata spre Satu M`eu. :)


          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu